TØFFE ARBEIDSFORHOLD SETTER STORE KRAV TIL UTSTYRET

Tellefsdal er vår samarbeidspartner på produktene kjetting for landbruk, skogbruk, transport og mindre maskiner.

Tellefsdal er for mange selve begrepet på kvalitetskjetting. Vi har mange års erfaring innen utvikling og produksjon, og denne erfaringen er det du som kunde som skal nyte godt av.

Tellefsdal Kjetting har 80 års erfaring fra produksjon og salg av hjulkjettinger for alle formål. Helt fra de minste snøfreshjula til de største traktor / skogsmaskindekkene.

Tellefsdal Kjetting, eiet av Accent Equity Partners AB, ble pr 1. januar i år et eget juridisk selskap med navnet Nordic Traction AS. I markedet vil vi imidlertid fortsatt markedsføre oss under navnet Tellefsdal Kjetting. Et navn som oser av tradisjoner og kvalitet, samtidig som det er et navn som forplikter. Våre kunder skal være trygge på at de får kjettinger av beste kvalitet – tuftet på erfaringer og kunnskap bygget opp over mange år.

Fra tradisjonelt å være et produksjonsorientert selskap, har vi de siste årene endret strategi og fremstår nå som et markedsorientert og innovativt selskap med kunden i fokus. Vi var først ute med lettkjettingen «NorTractor» samt skogskjettingen «U-Grip», og i 2009 lanserte vi vår patenterte «Quatro T70» og senere oppfølgeren Quatro T90.

Vi relanserer vår ATV kjetting, men nytt av året er at vi erstatter den tradisjonelle rundpiggen med bestselgeren «firkantpiggen» for optimalt grep og stoppeffekt. Videre har vi fulgt oppfordringer om å ta inn kjettinger for mindre traktorer i vårt sortiment. Sist, men ikke minst har vi videreutviklet lettkjettingen «NorTractor».All kjettingproduksjon foregår i «Traction Systems» fabrikk i Loimaa i Finland. I denne fabrikken har OFA produsert sine kvalitetskjettinger i over 110 år. 

Kontakt en av våre forhandlere for tilbud på produktene.

Se maskinen i brug

Se vårt

Bildegalleri