Trygg Kjettinger

Kjetting-sortimentet vårt dekker alle formål

Nøsted & Er vår samarbeidspartner på produktene transportkjetting, traktorkjetting, anleggskjetting, skrogkjetting, skogsbelter, kjetting til mindre kjøretøy, vertøy og deler til kjetting.

Nøsted & har i over 80 år produsert kjetting under merkenavnet TRYGG. TRYGG kjetting er verdensledende og produsert ved Norges eneste kjettingfabrikk. Nøsted & fabrikken på 10.000 kvm som ligger ved utløpet av Mandalselva produserer TRYGG kjetting til bruk innen transport, landbruk, anlegg, skogbruk, fiskeri, oppdrett, industri, olje og offshore. Vi tilbyr også kundespesifikke løsninger og har blant annet levert spesialkjetting til svært anerkjente aktører innen seismikk, skipsbygging og oljeservice.

TRYGG kjetting er produsert for norske forhold og derfor passer kjettingen også utmerket for utfordrende miljø og veier andre steder i verden. Selv om hjemmemarkedet er stort og viktig eksporteres det TRYGG kjetting for ulike formål til alle verdensdeler.  Med stål fra vestlige stålverk og full kontroll på produksjon og produktutvikling garanterer TRYGG for kvalitet i alle ledd. TRYGG kjetting varmebehandles etter herding noe som mer enn dobler bruddmotstanden. Kjettingen er laget av dobbelt borstål, med dobbel herding og dobbel motstand mot brudd.

Vi har det største utvalget og det største lageret for å tilfredsstille våre kunders behov. Vi ekspederer raskt og effektivt og jobber kontinuerlig med å forenkle og forbedre alle ledd.

Kontakt en av våre forhandlere for tilbud på produktene.

Se Trygg kjetting i brug

Se vårt

Bildegalleri