LILLESETH KJETTINGER OG REDSKAPER

proff-kjørerens sitt absolutte førstevalg

Lilleseth Kjetting AS er vår samarbeidspartner på produktene for kjetting til landbruk, transport, anlegg, skogsmaskin og tilbehør. Redskap forvegskraper, gummislodd/veipusser, snø/planeringskjær, frontskjær, v-plog, gras og fôrhåndtering, skuffer,pallegafler, tømmerklo, storsekkløfter, kranarm, steinsvans, dumperhenger, hurtigrammer, sveisefester, truck, adaptterrammer, slitestål, løftekjetting, fiberstropper, magnetlæfter, plateklyp, lastsikring, godsstøtter, veggskinne og sperrebom.

Erfaring gir styrke
Lilleseth Kjetting AS har i over 70 år utviklet og levert hjulgående kvalitetskjetting for det norske markedet. Lilleseth Kjetting leverer et bredt komplett kjettingprogram innenfor bransjene landbruk, transport, anlegg, skogbruk og til mindre maskiner. For kommende sesong vil vi videreføre satsingen på våre eksisterende potensielle modeller i tillegg til en rekke nyheter innenfor både landbruk, transport, anlegg og skog.

Lilleseth Kjetting har fokus på å levere høy servicegrad og best produktkunnskap. Skulle du trenge hjelp til å finne rett kjetting modell til ditt hjul er du velkommen til å ta kontakt med oss direkte, per telefon eller lese mer her på vår nettside.

Lilleseth Kjetting har nær 5 000 kvm lager av stort sett alle modeller og dimensjoner under sesong. Våre logistikkløsninger og leveringstider skal være markedets beste som innfrir våre forhandlere og kunder sine forventninger.

Lilleseth vil i tillegg videreføre sin satsing på traktorredskap og vil komme med en rekke nyheter på dette området. Vi har fra høsten ansatt en egen produktansvarlig på redskap som vil følge opp og utvikle dette produktområdet ytterligere sammen med våre forhandlere.

Lilleseth Kjetting har for kommende sesong også utvidet sitt produktutvalg på løft/sikring produkter. Vi er også sertifisert sakkyndig virksomhet og kan gjennomføre årskontroll på dine løfteredskaper.

Kontakt en av våre forhandlere for tilbud på produktene.

Se Lilleseth kjetting

Se vårt

Bildegalleri