Vi sørger for at arbeidet ditt aldri stopper opp

Kramp er vår samarbeidspartner på produktene landbruk, traktor, kjøretøy, hage, park, skog, hydraulikk, transmisjon, elektriske artikler, anleggsmaskiner, butikk, verksted og husdyrhold.

Enten du arbeider innenfor landbruk, landskapsarkitektur og skogbruk, byggeteknikk eller mekaniske ingeniørfag (OEM), sørger vi for at arbeidet ditt aldri stopper opp. Vi forstår markedet ditt, og vi vet hvor mange muligheter det finnes for å gjøre virksomheten så enkel og effektiv som mulig. Du kan stole på at Kramp har det mest omfattende utvalget av tekniske reservedeler i Europa, et effektivt logistikknettverk og et profesjonelt kundestøtteteam. Vi er her for å hjelpe deg.

Landbruk
Landbruksselskaper blir stadig større og mer profesjonelle, og derfor har kundene våre stadig strengere krav når det gjelder utvalg, leveringsmuligheter og tjenester. Det handler om å maksimere produktiviteten, så din rolle som en tjenesteleverandør er spesielt viktig. Mange selskaper innen landbruksmateriell ser på vår forsyningstjeneste for reservedeler som en avgjørende del av deres eget tjenestetilbud. De viktigste funksjonene i tjenesten er et omfattende produktutvalg, rask levering og optimal tilgjengelighet av reservedeler.

Hage, park og skog
Profesjonelle kunder, som gartnere og skogsarbeidere, bruker jevnlig ditt utvalg av tjenester og spesialistkompetanse, men du blir også kontaktet av stadig flere private kunder. Våre reservedeler og andre innovative tjenester vi tilbyr, hjelper deg med å gi best mulig støtte til begge målgrupper.

Construction
Du vet altfor godt at fakturerbare maskintimer er det som teller i byggebransjen, i veibygging og innen hydrauliske ingeniørfag – stillstand koster penger. Du gjør alt du kan for å minimere nedetiden, men hvis du plutselig og uventet trenger reservedeler, vil Kramp sørge for at du mottar raske leveranser.

OEM
Leter du etter serieproduksjon eller tilpassede produkter? Kramp har vært en nøkkelpartner for maskinprodusenter over hele Europa i mange år. I tillegg til deler, tilbyr vi også kompetanse og moderne teknologi innen utvikling og konstruksjon av maskiner.

Kontakt en av våre forhandlere for tilbud på produktene.

Se maskinen i brug

Se vores

Billedgalleri